4 aktiviteter som i kan lave når I er på ferie og det regner

Sommervejret kan nogle gange byde på masser af regn, og det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad man skal lave når man er fanget indenfor. Hvad enten I er i sommerhus eller på ferie i udlandet, så har vi fundet på nogle aktiviteter til dig, som kan få tiden til at gå mens du venter på at regnen stopper.

Læs en god bog

Der er ikke noget bedre end at sidde og læse en god bog, mens du venter på at regnen stopper. Så find en god bog frem, lav en kop kaffe eller te, og krøl dig sammen på sofaen eller i lænestolen og fordyb dig.  Sørg derfor altid for at have en bog med på ferie. Hvis du sidder i lufthavnen og det gå op for dig at du har glemt en bog, så har de fleste lufthavne heldigvis en lille boghandel, hvor du sikkert kan finde noget.

Spil

Hvis I er flere sammen og fanget indenfor af regnen, så kan et godt brætspil være med til at få tiden til at gå. Det er ikke altid muligt at finde brætspil eller lignende i udlandet og det er desværre de færreste hoteller, der har nogle. Det kan derfor være en god ide at pakke nogle terninger og et sæt spillekort, så I har nogle muligheder. Nogle sommerhuse har brætspil til rådighed, som I frit kan benytte jer af. Det kan dog stadig være en god ide at medbringe et sæt spillekort eller terninger, hvis der ikke er nogle.

Museer

Selvom det er fristende at blive indenfor på regnvejrsdage, så er I trods alt på ferie. Det kan derfor være det værd at trodse regnen og finde nogle kulturelle monumenter, museer eller lignende, som I kan besøge. Hvis I er i tvivl om hvorvidt der er noget tæt på jer, kan en hurtig googlesøgning med garanti gøre jer klogere. Hvis I bor på et hotel, kan receptionen helt sikkert hjælpe jer med at finde noget at se og hjælpe med transporten.

Shoppe

Hvad end I befinder jer i Danmark eller udlandet, så er I med garanti tæt på nogle shopping centre eller butikker. Så hvis vejret ikke er med jer, så find pungen frem og gå shoppe amok. Man kan hurtigt få flere timer til at gå med at kigge i diverse butikker. Find en hyggelig cafe eller restaurant og få en lækker frokost. Forkæl jer selv med shopping, lækker mad og eventuelt lidt andet luksus såsom en ansigtsbehandling.

Selvom man selvfølgelig allerhelst vil have sol og varme, når man er på ferie, så er det ikke altid det som man får. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan have en rigtig hyggelig ferie i regnvejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *